Online resursi

DKU literatura

AACU stranica pruža detaljne opise svojih projekata u kojima društveno korisno učenje i partnerstva između sveučilišta i zajednice imaju važnu ulogu. Stranica također sadrži povezane publikacije.


Više

Sveobuhvatna web stranica koja uključuje resurse za sve koji provode društveno korisno učenje, uključujući nastavnike, organizacije i administratore. Uključuje publikacije, događanja, veze na web resurse, vijesti, modele programa i primjere nastavnih planova, odjeljak posvećen izgradnji piramide društveno korisnog učenja i mnogo više.


Više

Stranica sadrži informacije o misiji časopisa, njegova izdanja i informacije o pretplati na časopis ili slanje članaka.


Više

Dnevnik društveno korisnog učenja Sveučilišta Michigan je recenzirani akademski časopis koji sadrži radove koje su napisali nastavnici fakulteta i edukatori društveno korisnog učenja o istraživanju, teoriji, pedagogiji i pitanjima koja se odnose na društveno korisno učenje u zajednici. Stranica sadrži sažetke članaka i informacije o pretplati i predaji radova.


Više

Rad je napisala Kerrissa Heffernan, pomoćni direktor, Swearer Centar za društveno korisno učenje na Sveučilištu Brown.


Više
 

Prijavite se na naš newsletter


Ispunjavanjem obrasca potvrđujete da ste suglasni da se vaši osobni podaci prikupljeni ovim putem, mogu koristiti za slanje obavijesti Centra za DKU.